A World Roma Federation meghívására az ENSZ New York-i székházában járt Hégely Péter kormányzó

Miután véget ért a 105. Nemzetközi LIONS Konvenció Bostonban, Hégely Péter megválasztott kormányzó New York-ba utazott, hogy találkozzon Jamie Sztojka úrral a World Roma Federation (WRF) elnökével. A WRF az USA-ban és Európában aktív, elsősorban az ENSZ mellett működő New York-i székhelyű roma érdekvédelmi ernyőszervezet.

A találkozóra az ENSZ székházában került sor, ahol éppen a "High-level political forum on sustainable development" tanácskozás zajlott a WRF részvételével. Az ENSZ hasonlóan a LIONS-hoz 17 olyan célterületet határozott meg ami egy fenntarthatóbb és igazságosabb világ képét vetíti előre. Az ENSZ SDG-ket lásd itt:

https://sdgs.un.org/goals

Hégely Péter egy együttműködési szándéknyilatkozatot is aláírt a WRF-nel annak érdekében, hogy a jövőben közös programokat valósíthasson meg a két szervezet. 

A Magyaroroszági LIONS tagok közössége Facebook csoportban a tagok a kapcsolódó videót is megtekinthetjük!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba