Első alkormányzói felkészítő tréning St. Charles-ban

Hégely Péter a Szövetség első alkormányzója egy hosszú felkészítési folyamat részeként háromnapos szemináriumon vett részt a Chicago mellett található kisvárosban St. Charles-ban, az USA egyik legnagyobb tréning központjában, a Q Centerben. A programon mintegy 200 országból 600 fő vett részt, a D-119 districtet Hégely Péter egyedül képviselte.

Az első perctől az utolsóig a kiváló szervezésnek köszönhetően egy rendkívül izgalmas és tartalmas tréningprogram valósult meg. Az első nap délelőttjén a jövőbeni kormányzók ellátogattak Oak Brookba, a Lions International központjába. Fantasztikus volt látni ezt a munkafolyamatot: a mintegy 2 millió tagot számláló non-profit világszervezet 300 munkatársa dolgozik azért nap, mint nap, hogy a Lions a világ minden táján egységesen jelenhessen meg és szolgálhasson.

Oak Brook után visszamentek a résztvevők St. Charlesba, ahol kiscsoportos tréningfoglalkozásokon vettek részt a következő napokban. A szervezők tudatosan úgy alkották meg a munkacsoportokat, hogy a világ legkülönbözőbb tájain élő alkormányzók minél inkább betekintést nyerjenek a különböző országokban folyó Lions munkákba. Hégely Péter csoportjában lengyel, ausztrál, új-zélandi, bangladeshi, indiai, szingapúri, hong-kongi, malajziai résztvevők dolgoztak együtt, Niels Schnecker PDG vezetésével.

A tréning (2023. február 6-11.) elsődleges célja volt a Lions nemzetközi céljainak és módszereinek elsajátítása, a vezetővé válás, a csapatépítés és a programalkotás készségeinek fejlesztése. Az intenzív tudásátadás mellett természetesen a résztvevők közötti személyes kapcsolatok építése, bővítése is a rendezvény célja volt. A résztvevők alig várják már, hogy a zoom meetingeket követően ismét személyesen találkozzanak, Bostonban, az éves konvenciót megelőzően. A programon való részvétel teljes egészét a Lions International finanszírozta.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Hégely Péter kormányzó 2023-2024

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba