Évadnyitó klubülés a Lions Club Sopronnál

Különleges évadnyitó üléssel kezdődött a 2023-24-es LIONS-év a Lions Club Sopronnál. 

Sopronban tartózkodtak a Lions Club Kempten Cambodunum tagjai, akiket még áprilisi látogatásuk alkalmával hívtak meg városukba, így részt tudtak venni az első klubülésen. A nemzetközi együttműködés erősítése céljából invitálták meg az eisenstadti lions club tagjait is, akiknél szintén tavasszal vendégeskedtek. Összejövetelüket megtisztelte Hégely Péter kormányzó úr és a Sopron Lady Lions Club tagjai is.

A hivatalos program kezdete előtt Perkovátz Tamás, mint az ülések helyszínét több, mint 30 éve biztosító Perkovátz-ház tulajdonosa üdvözölte a jelenlevőket.

A kölcsönös köszöntőket és zászlócserét követően Czingráber József, a Lions Club Sopron ezévi elnöke rövid ismertetőt tartott az előttünk álló év tervezett programjairól, majd ünnepélyes vacsora közben folytatódtak a megbeszélések, beszélgetések.

Az ülésről a kisalfold.hu is tudósított, ide kattintva olvasható.

Cikk forrása: https://sopron.lions.hu/hirek/kulonleges-evadnyito-ules-a-lions-club-sopronnal


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba