Plenáris ülésekkel, szemináriumokkal és az új International Board megválasztásával folytatódott a 105. LIONS Nemzetközi Konvenció Bostonban

Nem csak a szombati fantasztikus Killer Queen tribute koncert, de a plenáris ülések is több mint tízezer lion részvételével zajlottak. Fantasztikus show műsorok és komoly beszámolók, előadások váltották egymást.

Az új Board kijelölte a legfőbb célt, több mint százezer taggal világszerte másfél millió főre növelni a Lions tagok számát! Hogy ez elerhető-e, tette fel a kérdést többször is Patti Hill megvalasztott nemzetközi elnök. A konvenció egyhangú állaspontja, hogy igen, az új motiváló jelszó pedig ez lett: "Mission 1,5 - Challenge accepted!"

A bostoni konvenció az esti, ünnepélyes köszöntővel hivatalosan is véget ért, lekerült az "elect" szalag a kormányzói kitűzőkről.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba