Újabb jelentős svéd adomány érkezett Kárpátalja számára!

Svéd lions barátaink ismét jelentős adományt, 17 raklap árut küldtek számunkra, hogy azokat a szokott csatornákon Beregszászra, illetve Kárpátaljára szállíthassuk. Mint mindig, ezúttal is az adomány célba juttatásában az oroszlánrészt az Első Nyíregyháza LC és velük együtt az újonnan alakult Beregszász LC fogja vállalni.

A mostani szállítmány legértékesebb részét azok a fűtőtestek jelentik, melyek alapvető segítséget adhatnak a hamarosan beköszöntő téli időszakban. Mindemellett kérésünknek eleget téve, többezer használt – bevizsgálásra váró – szemüveget is küldtek számunkra. Hégely Péter Kormányzó és Cidor Mihály zónaelnök, az Ukrajna Help programfelelőse együtt tekintették meg a szállítmányt, illetve pakolták át a szemüvegeket a kisbuszba.

A szemüvegeket Budapesten bevizsgáljuk, kiválogatjuk, szortírozzuk a viselésre alkalmasakat, majd remélhetőleg minél többet odaadunk a novemberi szűrésben részt vett kárpátaljai rászorulók számára.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba